Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Κίνδυνος κατολισθήσεων επί της επαρχιακής οδού Καντάνου – Τεμενίων

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ένεκα σοβαρού κινδύνου κατολισθήσεων επί της επαρχιακής οδού Καντάνου –Τεμενίων μεταξύ των οικισμών Αζογυρέ και Αχλαδιάκες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόχωρας».

Ειδικότερα, για λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων, με διακοπής της κυκλοφορίας επί της Επαρχιακής οδού ¨Καντάνου – Τεμενίων¨, στο τμήμα από τον οικισμό Αζογυρέ έως και τον οικισμό Αχλαδιάκες της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιοχώρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ισχύουσες κατά το χρονικό διάστημα από εκδόσεως της παρούσας έως και την 18:00 ώρα της 12/03/2022, ώστε πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων από Κάντανο προς Τεμένια και αντίστροφα, θα εκτρέπεται μέσω της επαρχιακής οδού Ταυρωνίτη – Παλαιόχωρας.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα