Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου «ΗΡΑΚΛΕΙΟ COSMORUN», την  Κυριακή 24.03.2019, στο Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. «για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00 την Κυριακή 24/03/2019, στην περιοχή ……… του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από τη διασταύρωση της με την Λ. Ικάρου έως την διασταύρωση της με την οδό Νεάρχου. Στο αντίστοιχο τμήμα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση από Λ. Νεάρχου έως την διασταύρωση της με Λ. Ικάρου, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά.

Επιπλέον, μεταξύ των ωρών 09:00 έως 13:00, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην περιοχή της …. του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο τμήμα της οδού Σ. Βενιζέλου με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο συμβολής της με τη οδό Γιαμαλάκη έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου και σε όλο το μήκος της οδού Μητσοτάκη έως την Πλατεία 18 Άγγλων, θα διακόπτεται για μικρό χρονικό διάστημα και θα δίδεται στην κυκλοφορία ανάλογα με τις ανάγκες τέλεσης του εν θέματι αγώνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα