Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Κατηγορίες για παρεμπόδιση συσσιτίου από τη Δήμητρα Γαλάνη

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να καταγγείλει κοινωνική κουζίνα, λόγω συνωστισμού.

Όλα ξεκίνησαν, όπως μεταδίδει το news247.gr, όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από τη δομή “Ο Άλλος Άνθρωπος” που μαγειρεύει και διανέμει φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προχώρησε σε μία δημοσίευση στο Facebook στην οποία έγραψε ότι μία ερμηνεύτρια, η Δ.Γ. (δεν ανέφερε ολόκληρο το όνομα), κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να σταματήσει το συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί σε μέρος κοντά στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, όπου, δηλαδή, μοιραζόταν φαγητό σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χριστουγεννιατικα λαμπιόνια των 100.000 ευρώ, αντιγριπικά εμβόλια και ο Τάσος Βάμβουκας μιλάει για την “Black Friday” αλληλεγγύης των φαρμακοποιών των Χανίων στο 11ο “Ημερολόγιο Καραντίνας”

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να σχολιάσουν τη δημοσίευση του Κωσνταντίνου Πολυχρονόπουλου αφήνοντας μάλιστα και σχόλια κατά της Δήμητρας Γαλάνη, η οποία έπειτα από μερικές ώρες έδωσε τη δική της απάντηση.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Facebook όπου ανέφερε: “Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις”.

Όπως φαίνεται στα σχόλια λίγοι χρήστες έδειξαν να πιστεύουν την εκδοχή της τραγουδίστριας. Οι περισσότεροι έκαναν αρνητικά σχόλια προς την ίδια κάνοντας λόγο για “ντροπή”.

 

1 Comment

  1. Ντροπή της 🤦🤭αν το έκανε όπως το αφηγείται ο κ.πολυχρονοπουλος . Αυτή έχει να φάει , ρωτά τον κόσμο που περίμενε στην ουρά ,αν έχει ξερό ψωμί ???

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες