Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Καθησυχαστικά τα στελέχη της Tui για τις κρατήσεις στο Νομό Χανίων

Καθησυχαστικά εμφανίστηκαν τα στελέχη της Tui αναφορικά με την πορεία των κρατήσεων στην Κρήτη και στην Ελλάδα κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του παγκόσμιου χειμερινού προγράμματος της TUI Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Avra Imperial στο Κολυμπάρι.

H εκδήλωση έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, του κ. Christian Clemens, CEO TUI Germany και Oliver Doerschuck, COO TUI Germany.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους τα ανώτερα στελέχη της Tui υπογράμμισαν ότι δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων και πως η συμβουλή τους προς τους τουρίστες είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τις συναλλαγές ή αναλήψεις μέσω ΑΤΜ των ξένων τουριστών στην Ελλάδα.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι στις ερωτήσεις τους προς τα στελέχη της Tui επικεντρώθηκαν κυρίως στα τρομοκρατικά γεγονότα στην Τυνησία.

Να σημειωθεί πως το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς ο οποίος τόνισε στους Γερμανούς δημοσιογράφους ότι δεν υπάρχει προβλημα με τις συναλλαγές των ξένων επισκεπτών ενώ υποστήριξε πως « η ιστορία έχει δείξει ότι κάθε πολιτική κρίση δεν επηρέασε τον τουρισμό».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα