Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

Καθαρισμός των Πηγών Αρμένων

Στον καθαρισμό των Πηγών Αρμένων και του περιβάλλοντα χώρου, προχώρησε ο Δήμος Αποκορώνου, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης «για άλλη μια φορά, στα πλαίσια του περιορισμού των ασφαλιστικών μέτρων, ο Δήμος Αποκορώνου προβαίνει στον καθαρισμό των πηγών και του περιβάλλοντα χώρου με ταυτόχρονη απομάκρυνση φερτών οικοδομικών υλικών που εμποδίζουν την προσβασιμότητα με μηχάνημα έργου προς τις πηγές. Δύτης με κατάλληλο εξοπλισμό και κατάδυση εντός των πηγών και με τη βοήθεια του μηχανήματος έργου θα απομακρύνει φερτά οικοδομικά υλικά και άλλα ξένα σώματα από τον πυθμένα των πηγών που πρόσφατα εντοπίστηκαν.
Κύριο μέλημά μας πέρα από το δικαστικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας μαζί με την τοπική κοινωνία και τις αρμόδιες υπηρεσίες που έχουμε προσφύγει και μετά την εξασφάλιση για πρώτη φορά άδειας χρήσεως νερού με την υπ’αρίθμ.389/25.04.2018 απόφαση της Δ/νσης Υδάτων της Περιφέρειας Κρήτης, είναι η προστασία και η καθαριότητα των πηγών.
Για μια ακόμα φορά ο Αποκόρωνας ενωμένος (τοπική αυτοδιοίκηση, Κοινοτικό Συμβούλιο και κοινωνικοί φορείς) , προασπίζει και διεκδικεί τα ιστορικά του δικαιώματα, τα πολύτιμα κοινόχρηστα αγαθά του τόπου μας».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα