Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Κατέστρεψαν τις πινακίδες των προτομών

Με τις πινακίδες των προτομών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία 1866 τα έβαλαν άγνωστοι. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δύο από τις μικρές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τις προτομές των οπλαρχηγών Βολάνη και Ζυμβρακάκη στο πλαίσιο του έργου “Οι ήρωες μιλούν” βάφτηκαν με μαύρη μπογιά και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Δεν το έκαναν γκραφιτάδες, αφού αυτοί δεν εκφράζουν πολιτική σκέψη μέσω των γκράφιτι, προκαλούν μόνο φθορές κυρίως σε περιουσιακά στοιχεία κοινωφελούς χαρακτήρα. Άλλωστε πλέον στα Χανιά δεν υπάρχουν γκραφιτάδες.

    Δεν το έκαναν μετανάστες που συχνάζουν στην πλατεία 1866, αφού αυτοί πλέον δουλεύουν για 50-70 ευρώ μεροκάματο και έχουν εξαφανιστεί από την πλατεία.

    Αυτοί που το έκαναν είναι άτομα που μισούν το έθνος και ότι αυτό το αντιπροσωπεύει, αλλά κανείς νεαρός Χανιώτης ή φοιτητής στα Χανιά δεν έχει πράξει ποτέ όλα τα τελευταία χρόνια τέτοια ύβρη. Είναι άτομα που δεν έχουν ξαναδράσει ποτέ έως σήμερα στην πόλη μας.

    Ενημερωτικά, τις τελευταίες ημέρες έχουν έλθει στα Χανιά άτομα από συγκεκριμένη ομάδα Antifa που κάνουν ειδικά “σεμινάρια” στους ομοϊδεάτες τους σχετικά με στοχευμένους βανδαλισμούς με σπρέι και με ρολά βαφής. Μέχρι και σχετικά βίντεο προβάλλουν σε γνωστό μεγάλο χώρο που τους έχει παραχωρήσει δωρεάν ένα ίδρυμα της πόλης μας, συμπεριλαμβανομένου και του δωρεάν ρεύματος για διενέργεια συναυλιών, για προβολές ταινιών, για θέρμανση κ.α.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα