Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

«Καταντήσαμε αποικία»

Το δίλημμα «Ευρώπη της Μέρκελ» ή « Ευρώπη των Εθνών» έθεσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμός (ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος, βρέθηκε στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου και παρουσίασε τις θέσεις του ΛΑΟΣ για τις ευρωεκλογές σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Χανίων.
«Το ερώτημα είναι ποιά Ευρώπη θέλουμε: θέλουμε μια Ευρώπη των τραπεζών και του Κεφαλαίου ή μια Ευρώπη των Εθνών όπως ζητάμε εμείς οι Ευρωσκεπτικιστές. Θέλουμε μια Ευρώπη που κάνει κουμάντο η Μέρκελ ή μια Ευρώπη που θα εκπροσωπείται ισοδύναμα και ομότιμα από όλους τους λαούς; Αυτό είναι το διακύβευμα» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.
Όπως υποστήριξε πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με τις ακολουθούμενες πολιτικές « θα οδηγηθούμε σε μισθούς Ρουμανίας και Αλβανίας, όπως περιγράφει το Μνημόνιο. Πρέπει να μην αποδεχθούμε αυτήν την επιθετική πολιτική της κας Μέρκελ που ενδιαφέρεται μόνο για την Γερμανία. Διότι δεν έχουμε κοινά συμφέροντα. Πρέπει να αποφασίσουμε εάν θα είμαστε κυρίαρχο κράτος ή μια αποικία όπως έχουμε καταντήσει σήμερα».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα