Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Καταγραφή πεζοπορικών διαδρομών στον Αποκόρωνα

Στην καταγραφή και αποτύπωση των πεζοπορικών διαδρομών που υπάρχουν στην περιοχή προχωρά ο Δήμος Αποκορώνου, που σήμερα υπέγραψε με την κοινοπραξία «Μονοπάτια της Ελλάδας» δημόσια σύμβαση γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Ανάπτυξη δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στον Δήμο Αποκορώνου».

Αντικείμενο της σύμβασης, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτικής στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αποκορώνου για την ωρίμανση φακέλου έργου για συντήρηση, βελτίωση και ανάδειξη δικτύου πεζοπορικών διαδρομών εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, «οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν στην έρευνα πεδίου για την αποτύπωση και καταγραφή πεζοπορικών διαδρομών στον Δήμο Αποκορώνου, στην αξιολόγηση αυτών και στην επιλογή των πιο αξιόλογων στο πλαίσιο της διαμόρφωσης, προώθησης και προβολής ενός ολοκληρωμένου δικτύου διαδρομών για πεζοπορικό τουρισμό».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «οι παρεχόμενες υπηρεσίες ολοκληρώνονται με την υποστήριξη της δημοτικής υπηρεσίας στη μελέτη για την συντήρηση, βελτίωση, ανάδειξη και προβολή μέσω σήμανσης, χαρτογράφησης και αξιοποίησης, των επιλεγμένων πεζοπορικών διαδρομών και των μονοπατιών».

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι έξι μήνες από την υπογραφή της.

1 Comment

  1. Στην περιοχή του Κεφαλα υπάρχουν μονοπάτια που σε πολλά σημεία είναι καλντεριμι και οδηγούν είτε στον ομπροσγιαλος είτε στο τραχυλι ωραία θα ήταν να αναδειχθουν ελπίζω οι τοπική σύμβουλοι να μεριμνησουν

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα