Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Καταγγελία Κιλιτσντάρογλου: Η κυβέρνηση Ερντογάν έφερε βαρόνους ναρκωτικών

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία, ότι η κυβέρνηση Ερντογάν «κάνει τα στραβά μάτια» σε διακίνηση ναρκωτικών στην Τουρκία προέβη ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως μεταδίδει η Καθημερινή.

Καταγγέλλει δε τον υπουργό Εσωτερικών, χαρακτηρίζοντας τον «Breaking Bad Σουλεϊμάν!».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), «το παλάτι μπήκε σε ένα βρόμικο παιχνίδι, καθώς εξαντλήθηκαν οι πόροι της χώρας. Αυτό το παιχνίδι είναι το εξής.Έκλεισαν τα μάτια τους για να μπει οποιοδήποτε μαύρο χρήμα στη χώρα. Είπαν “φέρτε χρήματα από οπουδήποτε και δεν θα ρωτήσουμε την πηγή τους”… Κι αυτό το βρόμικο μαύρο χρήμα, δηλαδή το χρήμα των ναρκωτικών το χρησιμοποίησαν να καλύψουν τα εμπορικά ελλείμματα της Τουρκίας…».

«Από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, όλοι οι βαρόνοι ναρκωτικών και όλες οι συμμορίες ναρκωτικών, ήρθαν με τα χρήματα τους και εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και αργότερα άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους στα καφέ και στα εμπορικά κέντρα. Η Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε κέντρο σύγκρουσης βαρόνων ναρκωτικών, συμμοριών ναρκωτικών και διεθνών εγκληματικών οργανώσεων», είπε.

Και πρόσθεσε: «Το παλάτι γνωρίζει πως οι ίδιοι κάλεσαν τα ναρκωτικά στη χώρα. Φωτογραφήθηκαν με όλους αυτούς. Να το πω με την γλώσσα των νέων, ο Breaking Bad Σουλεϊμάν έκλεισε τα μάτια του στη δηλητηρίαση των νέων με τα ναρκωτικά».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος απευθυνόμενος στον ηγέτη της αντιπολίτευσης, τόνισε: «Αν δεν αποδείξεις έστω ένα μέρος αυτής της λάσπης, τότε είσαι ανέντιμος».

Για να συμπληρώσει: «Αν φυσικά υπάρχει κάποια αξία η εντιμότητα για τον ίδιο».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα