Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Karteros Run: Ένας δρομικός αγώνας για όλες τις ηλικίες (vid.)

Το τρέξιμο δεν έχει ηλικία, έχει όμως περιορισμούς, ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του κάθε δρομέα.

Ο δρομικός αγώνας Karteros Run περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα:

-Τον αγώνα 1️ km, για παιδιά κάτω των 12 ετών.
-Τον αγώνα των 5️ km, για δρομείς χωρίς μεγάλη εμπειρία.
-Τον αγώνα των 10 km, για προχωρημένους δρομείς.
-Τον Ορεινό Hμιμαραθώνιο στο Φαράγγι του Καρτερού, για δρομείς που ξεπερνούν τα όρια τους.

Όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση «η ομάδα παραγωγής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο, που μας καλεί όλους να λάβουμε μέρος στο Karteros Run και το οποίο είναι διαθέσιμο στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook, @MBG.Heraklion2023.

Οι 1οι Δρομικοί Αγώνες Karteros Run σάς περιμένουν σε μία περιοχή που αναβαθμίστηκε χάρη στην αποφασιστικότητα και τις ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και αποτελεί την έδρα του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου, Karteros Beach Sports Center.

Με αφετηρία τα Παγκόσμια πρωταθλήματα Beach Handball ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων, που έλαβαν χώρα τον περασμένο Ιούνιο, το Karteros Beach Sports Center υποδέχτηκε… ασταμάτητα μία σειρά από διεθνή και εγχώρια αθλητικά γεγονότα, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες «Ηράκλειο 2023»,που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Karteros Run συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου (Ο.Λ.Η.), το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.) και την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», και συγκαταλέγεται σε μία σειρά εκδηλώσεων που διεξάγονται ενόψει της μεγάλης αθλητικής γιορτής των χωρών της Μεσογείου, που θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2023.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο Karteros Run γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, www.heraklion23.gr


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα