Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κανένα νέο κρούσμα Covid-19 στο Δημοτικό Γηροκομείο

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμος Χανλίων σχετικά με τα αποτελέσματα των επαναληπτικών διαγνωστικών ελέγχων, που διενεργούνται στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με το δήμο Χανίων, μετά από μοριακό τεστ (PCR) που έγινε συνολικά στους ηλικιωμένους και στο σύνολο του προσωπικού σήμερα, Παρασκευή 22/01/2021, για δεύτερη συνεχόμενη φορά αυτή την εβδομάδα, δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό δείγμα και ως εκ τούτου κανένα νέο κρούσμα της Covid-19 στη δομή.
Σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) Χανίων και συγκεκριμένα με τον Επόπτη, Στέφανο Ντουκάκη, τα τεστ θα επαναληφθούν, ώστε να υπάρχει έλεγχος για τη διασπορά του ιού.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου, συνεχίζουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπάρχει διαρκής επικοινωνία του Προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Σημαντηράκη και του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη με τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα καθώς και τον ΕΟΔΥ, ώστε να τηρούνται απαρεγκλίτως τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες