Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Κάλεσμα για στελέχωση Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας στον Δήμο Πλατανιά

Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας (ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ) προτίθεται να συστήσει ο Δήμος Πλατανιά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Γι΄αυτό ζήτα την συμμετοχή επιστημόνων και λειτουργών που διαμένουν στην Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου και διαθέτουν ειδικές γνώσεις στον τομέα της εγκληματικότητας, όπως δικαστικούς, εγκληματολόγους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ιατρούς, καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και κοινωνικών φορέων. Τα μέλη του Συμβουλίου , που θα είναι μέχρι έντεκα, ορίζονται για τρία χρόνια και η θέση τους είναι τιμητική και άμισθη.
Επίσης, ο Δήμος Πλατανιά προτίθεται να ορίσει εκπροσώπους του στην Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων του Δήμου οι οποίοι θα συμμετέχουν, τιμητικά και άμισθα, στην υπό σύσταση επιτροπή του Κ.Ε.Σ.Α.Θ.Ε.Α. (Κεντρικό Επιστημονικό Συμβούλιο για την Αντιμετώπιση της Θυματοποίησης και Εγκληματικότητας των Ανηλίκων), που θα αφορά τον Δήμο. Γι΄αυτό ζητά την συμμετοχή επιστημόνων και λειτουργών που διαμένουν στην Διοικητική Περιφέρεια του Δήμου μας και διαθέτουν ειδικές γνώσεις, όπως ψυχολόγους και παιδοψυχολόγους. Οι ενδιαφερόμενοι, για κάθε παραπάνω περίπτωση, μπορούν να αποστείλουν τα στοιχειά τους μέχρι την Παρασκευή 24-04-2015 στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου μας στο Fax 2821340090 (υπόψη κ. Καμπουράκη Γεωργίου) ή στο e-mail:kampourakis@platanias.gr.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2821340009 κ. Καμπουράκης Γιώργος & 2821340020 κ. Ελληνάκη Αμαλία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες