Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Χανίων στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων με ανακοίνωση του καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Πολυτεχνείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «δεν ξεχνάμε τους Εργατικούς Λαϊκούς Αγώνες που δόθηκαν ενάντια στην χούντα για την ανατροπή της.
Αγώνες που δόθηκαν μαζικά και ενωτικά δημιουργώντας έναν κοινωνικό οδοστρωτήρα που στο διάβα του ισοπέδωσε τις φασιστικές, αντιδημοκρατικές πρακτικές των συνταγματαρχών του Παπαδόπουλου.
Τα ιδανικά εκείνης της εποχής ,επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε μετά και την αποδοχή και εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων, με τις πολιτικές που απαξιώνουν την παιδεία και την κοινωνία, με πρωτοφανή αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα, με πολιτικές που αυξάνουν καθημερινά τις απολύσεις και εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό.
Το Πολυτεχνείο ζει καθημερινά και συναντιέται με τους ανυποχώρητους διεκδικητικούς αγώνες των εργαζόμενων και των οργανώσεων των φοιτητών και της νεολαίας για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», αιτήματα που σήμερα εξακολουθούν και παραμένουν επίκαιρα και διεκδικούμενα.
Στο σύνολό της η Εργατική τάξη της Πατρίδας μας έχει μνήμη και τιμά τους Αγωνιστές .
Μνήμη για εμάς τους εργαζόμενους σημαίνει αντίσταση στις άδικες και αναποτελεσματικές πολιτικές που εφαρμόζονται»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες