Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Καλές οι εξαγγελίες, καλύτερες οι πράξεις!

Εκεί που οι εργασίες ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας προγραμματίζονταν να ξεκινήσουν μέσα στο Φθινόπωρο πλέον πάμε για το 2023! Αυτό είπε απ’ έξω – απ’ έξω ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης στη διαδικτυακή σύνδεση που είχε με τον περιφερειάρχη χθες το μεσημέρι.
Όλοι θυμόμαστε ότι τον περασμένο Μάιο κατά την παρουσίαση της μελέτης που είχε αναλάβει να “τρέξει” ο ΟΑΚ, όλοι όσοι μίλησαν έκαναν λόγο για πλήρη και έτοιμη μελέτη, που θα μπορεί μάλιστα να εκτελεστεί από το φθινόπωρο κιόλας! Η αλήθεια είναι όμως πως ούτε τις περιβαλλοντικές εγκρίσεις είχε η μελέτη αυτή, ούτε τις σχετικές άδειες από την πολεοδομία (υπηρεσία δόμησης Χανίων) στην οποία ο σχετικός φάκελος δεν είχε κατατεθεί μέχρι και πριν λίγες ημέρες!
Σε σχετική ερώτηση του περιφερειάρχη πάντως για το θέμα, ο κ. Αυγενάκης απάντησε πως αναμένει την ολοκλήρωση της σύνταξης των τευχών δημοπράτησης από τον ΟΑΚ και πως ευελπιστεί ότι το υπουργείο θα μπορέσει να δημοπρατήσει το έργο στις αρχές του 2023… Καλές οι ανακοινώσεις και οι εξαγγελίες για ημερομηνίες και χρονοδιαγράμματα καλύτερα θα ήταν όμως κάποια στιγμή να «πέφτουν και μέσα»!


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα