Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Καλά στην υγεία τους οι μαθητές του 6ου δημοτικού, στην Νέα Χώρα

Καλά στην υγεία τους είναι οι μικροί Χανιώτες μαθητές της τρίτης και τετάρτης τάξης του 6ου δημοτικού σχολείου Χανίων στη Νέα Χώρα, που τραυματίστηκαν ελαφρά όταν το λεωφορείο με το οποίο πραγματοποιούσαν σχολική εκδρομή στην Κνωσό  χθες το μεσημέρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έλυσε το χειρόφρενο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με χαμηλή ταχύτητα με ένα άλλο λεωφορείο.
Λόγω της ελαφράς σύγκρουσης, τα παιδιά ηλικίας 9-10 ετών πανικοβλήθηκαν και κάποια χτύπησαν ελαφρά με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο από το οποίο πήραν εξιτήριο.
Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά έχοντας αμυχές, στο ένα κοριτσάκι που τραυματίστηκε στα χείλη του έγιναν ράμματα, ένα παιδί τραυματίστηκε επίσης στο μάτι ( μελανιά). Σε ένα ακόμη παιδάκι που είχε υποστεί σοκ, έγινε και αξονική τομογραφία. Δύο από τα παιδιά έμειναν στο σπίτι τους με αναρρωτική άδεια.
Όπως ανέφερε στα ”Χ.Ν.”  η Διευθύντρια του 6ου δημοτικού σχολείου Σμαράγδη Κατζουράκη, « όταν τα παιδιά έφτασαν στην Κνωσό, ο οδηγός άνοιξε την πόρτα του λεωφορείου. Την ώρα που κατέβαιναν οι μαθητές- είχαν κατέβει και οι δυο εκπαιδευτικοί- είδαν το λεωφορείο να… τσουλάει προς τα εμπρός. Είδαν τον οδηγό να έχει βγει έξω από το λεωφορείο, δεν ήταν μέσα…  ενώ τα μισά παιδιά βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο καθώς είχαν κατέβει πολύ λίγα».

(φωτό αρχείου )

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες