Τετάρτη, 12 Μαΐου, 2021

Καλά νέα για το αεροδρόμιο

Χαμόγελα στον δοκιμαζόμενο τουριστικό τομέα στα Χανιά σκόρπισε η χθεσινή ανακοίνωση για επιστροφή της Ryanair στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”, έστω και για τη θερινή περίοδο. Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα θετική για την τοπική οικονομία, ενώ εκτιμάται ότι θα βοηθήσει και στην μείωση των τιμών στις πτήσεις εσωτερικού, δημιουργώντας υγιή ανταγωνισμό.

Η επιστροφή της Ryanair πάντως δεν έγινε από το… πουθενά. Ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας του Ε.Ο.Τ. με προσωπική μάλιστα δουλειά από τον Χανιώτη γενικό του γραμματέα, Δημήτρη Φραγκάκη.

Οι προσπάθειες αυτές μάλιστα δεν σταματούν εκεί, καθώς πέρα από την επιστροφή της Ryanair, έχουμε κι άλλα θετικά νέα για το αεροδρόμιο. Η Wizzair αυξάνει το πτητικό της έργο για τα Χανιά, ενώ αντίστοιχες συζητήσεις γίνονται και με την Jet2 για το φθινόπωρο.
Σε μια ιδιαίτερα λοιπόν κρίσιμη περίοδο για την τοπική οικονομία και τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα, η αθόρυβη και εντατική δουλειά του Ε.Ο.Τ. γεννά αισιοδοξία.

1 Comment

  1. Aξιότιμε κύριε,ωραία νέα στην μεγάλη στιγμή της πατρίδος μας.Τότε χρειαζόμασταν θαραλέα ,πατριωτικά στρατηγικά μυαλά για να έχουμε Τριπολιτσές,Δερβενάκια,Αράχωβες κλπ.Σήμερα χρειαζόμαστε ικανά πατριωτικά ρεαλιστικά μυαλά γνώστες του αδυσώπητου διεθνούς ανταγωνισμού καθώς και των μεθόδων επικράτησης στις αγορές και ως εκ τούτου της παραγωγής θέσεων εργασίας και πλούτου….Χρόνια πολλά στον ελληνισμό όπου και βρίσκεται..Με εκτίμηση

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες