29.4 C
Chania
Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025

Ηράκλειο: Κοινή επιχείρηση για αποκατάσταση παράνομης χωματερής

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση για την αποκατάσταση χωματερής στην οδό Ιασίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «από την οδό Ιασίου (ρέμα Ξηροποτάμου) η οποία βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηρακλείου με το Δήμο Μαλεβιζίου, απομακρύνθηκαν με μηχανήματα έργου και φορτηγά περισσότερα από 80 κυβικά ογκωδών αντικειμένων και κλαδοκάθαρων τα οποία είχαν υποβαθμίσει περιβαλλοντικά την περιοχή και αποτελούσαν κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς.

Στο σημείο βρέθηκαν και οργάνωσαν την επιχείρηση ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Δήμου Ηρακλείου Νίκος Γιαλιτάκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου Μανόλης Βίστης».

Η ψυχολόγος Ελένη Κατσιγαράκη μιλά για τις προκλήσεις και το ταξίδι των Πανελλαδικών


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα