Παρά το γεγονός ότι, ο δράστης της κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου από γυναικεία τσάντα, εντοπίστηκε αμέσως, εντούτοις το κινητό τηλέφωνο… είχε αλλάξει χέρια.
Όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Πατρίς, η κλοπή σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Ηρακλέιο.
Ο 43χρονος από το Μαρόκο εντόπισε το κινητό στην τσάντα πελάτισσας και με χειρουργικές κινήσεις κατάφερε να το αφαιρέσει και να τραπεί σε φυγή.
Η 69χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε αργότερα την κλοπή και ενημέρωσε την αστυνομία.
Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος «έδειξαν» τον δράστη, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δίνει το “παρών” στην αστυνομία.
Ο 43χρονος αναζητήθηκε και εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Το τηλέφωνο όμως δεν εντοπίστηκε καθώς σύμφωνα με δήλωση του το πούλησε για 40 ευρώ σε άγνωστο άνδρα.