Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Οικονομικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητος

Κύριε διευθυντά, τις οικονομικές κρίσεις τις προκαλεί το ιδιωτικό χρεωστικό χρήμα, δηλαδή το χρήμα που παράγεται εικονικά κάθε φορά που δίνεται ένα δάνειο που, σαν τέτοιο (σαν εικονικό), πρέπει αναγκαστικά να εξοφληθεί με ανάπτυξη. Οταν δανείζεται κανείς φανταστικά χρήματα, ο μόνος τρόπος να βρει μετρητά να εξοφλήσει είναι να τρέχει σαν τρελός, δήθεν να… αναπτύσσεται.

Μέχρι βέβαια να χρεοκοπήσει, μιας και απολύτως τίποτα δεν μπορεί να αναπτύσσεται επ’ άπειρον, αλλά τα πάντα ακολουθούν κύκλους. Η λύτρωση θα έρθει όταν αποκαλυφθεί το εύρος του οικονομικού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητος που έχει συντελεσθεί τις τελευταίες δεκαετίες στο όνομα απίστευτων “παπαρολογιών” και βλακωδών όρων, όπως… “ανάπτυξη”, “νεοφιλελευθερισμός”, “ανοικτή κοινωνία”, “ιδιωτικοποιήσεις” (βλ. “μεταρρυθμίσεις”) κ.λπ., που ακόμα ακούγονται από τους εντεταλμένους άσχετους που κάνουν τον ειδήμονα, επί της οικονομίας. Οσο τους ακούμε και αρνούμαστε να δούμε την οφθαλμοφανή απάτη του τραπεζικού συστήματος, τόσο επιτρέπουμε να συνεχίζονται οι ανθρωποθυσίες στον βωμό του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος της μετά την ΕΣΣΔ εποχής, που άλωσε και καταστρέφει τον πλανήτη.

Η Κύπρος π.χ. χρεοκόπησε μόλις βρήκε θησαυρό στις θάλασσές της. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε η Κύπρος να έχει ήδη δώσει όλο της το φυσικό αέριο σε αυτούς που την έχουν δανείσει με αέρα κοπανιστό, πείθοντάς τη δήθεν ότι είναι μια διεφθαρμένη κοινωνία, όταν μόνο λίγοι είναι οι διεφθαρμένοι, οι οποίοι εν πάση περιπτώσει, έστω κι αν τα έφαγαν, ήταν αδύνατον των αδυνάτων να φάνε τόσες χιλιάδες εκατομμύρια, όσα έχουν δανειστεί με σκοπό το αέριο και τη λύση του Κυπριακού!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα