Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Ικανοποίηση Βάμβουκα για τις εξελίξεις σχετικά με το Μαρκοπούλου

Την ικανοποίησή του μέσω γραπτής δήλωσης για τις εξελίξεις σχετικά με το στρατόπεδο Μαρκοπούλου εκφράζει ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.
Αναλυτικά στην δήλωσή του ο κ. Βάμβουκας αναφέρει πως «έγινε ένα σημαντικό βήμα και επιδιώκουμε το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουμε στην υπογραφή της πολυπόθητης συμφωνίας παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων
Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την καταβολή από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης των εξόδων μετεγκατάστασης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου, στο στρατόπεδο Ραπτοπούλου στην Αγιά.
Ουσιαστικά είναι η τελευταία σημαντική προαπαιτούμενη ενέργεια, για να μπούμε πλέον στην τελική ευθεία των υπογραφών, με δεδομένο ότι ο Δήμος Χανίων έχει ολοκληρώσει από την πλευρά του, εγκαίρως, όλες τις δικές του και ανέμενε αυτή την πράξη.
Θα επιδιώξουμε το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουμε στην υπογραφή της πολυπόθητης συμφωνίας παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων, ώστε το αίτημα πολλών δεκαετιών, να ικανοποιηθεί και το συγκεκριμένο στρατόπεδο να αποδοθεί στην κοινωνία των Χανίων»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες