Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Η σύγχρονη Ευρώπη μέσα από το φόρουμ των Πολιτιστικών Διαδρομών (φωτ. & βιν.)

Με αναφορές στη σύγχρονη Ευρώπη “της δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του πολιτισμού” ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το “11ο Φόρουμ Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης” το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Minoa palace στον Πλατανιά.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες του φετινού φόρουμ έχουν επίκαιρο κεντρικό θέμα: «Διαφύλαξη των Ευρωπαϊκών Αξιών, Κληρονομιά και Διάλογος».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το φόρουμ μέσω του επίσημου καναλιού του Συμβουλίου:

Στη σημασία των πολιτιστικών διαδρομών για τα Χανιά και όχι μόνο αναφέρθηκε ο δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης στο χαιρετισμό του, ενώ ο περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης μίλησε για την “Κρήτη της νέας εποχής ” και για την “Κρήτη Πολιτιστική Ναυαρχίδα” ειδικά μέσα από τα έργα πολιτισμού που υλοποιούνται στο νησί.

Για μεγάλη τιμή για τα Χανιά και την επιχειρηματική τους κοινότητα για την συνδιοργάνωση του Forum έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Α. Ροκάκης. Παράλληλα, ο κ. Ροκάκης έκανε μια εκτενή αναφορά στις παραγωγικές και εξαγωγικές δυνατότητες της Κρήτης και των Χανίων.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος των διαδρομών των Ιστορικών καφέ κ. Β. Σταθάκης δήλωσε τη συγκίνησή του που η πρόταση του για τη διαδρομή των ιστορικών καφέ και την πραγματοποίηση του forum έγιναν πραγματικότητα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα