Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Η παιδική χαρά στον Κουμπελή (φωτ.)

“Δυο ξεχαρβαλωμένες κούνιες, μια επικίνδυνη τσουλήθρα και ένα σκουριασμένο παιχνίδι “ελατήριο” συνθέτουν την εικόνα στην μοναδική παιδική χαρά του Κουμπελή. Μια εγκαταλειμμένη παιδική χαρά σε μια ολοζώντανη και αδικημένη συνοικία της πόλης που ενώ έχει κατοικηθεί από νέες οικογένειες, στερείται οποιασδήποτε υποδομής για παιδιά. Άλλωστε λίγο -πολύ ανάλογη είναι η εικόνα σε όλες τις συνοικίες των Χανίων.
Εν μέσω πανδημίας και στον Δήμο Χανίων είδαμε με fast track διαδικασίες, να προχωρούν αναθέσεις έργα και παρεμβάσεις με τον περίφημο “νόμο κόβιντ”.
Κι όμως, ούτε ένα σκαλοπάτι σε τσουλήθρα δεν έχει προστεθεί στα Χανιά τα τελευταία δύο χρόνια και ενώ όλοι οι παιδότοποι και οι χώροι δημιουργικής απασχόλησης έχουν μείνει κλειστοί για το μεγαλύτερο διάστημα.

1 Comment

  1. Το θέμα παιδική χαρά και μέριμνα για οικογένειες είναι μια θλιβερή ιστορία σε όλο το Δήμο Χανίων.. Ελάχιστες παιδικές χαρές, βρωμικες, κακοσυντηρημένες και πολλές φορές επικίνδυνες.. Ο δήμος πρέπει να στρεψει τη προσοχή του εδώ, θα βελτιωνε τη ποιότητα ζωής σε χιλιάδες οικογένειες και επιτέλους θα αισθανόμασταν όλοι πολίτες που μας σέβεται το κράτος..

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες