Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Η ομορφιά δεν γνωρίζει ηλικία!

Την ευκαιρία να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους και παράλληλα να απολαύσουν τις υπηρεσίες των σπουδαστριών Αισθητικής του Τομέα Υγείας του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων είχαν οι γυναίκες του ΚΑΠΗ Σούδας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι γυναίκες από τη Σούδα αφέθηκαν στα χέρια των μαθητριών οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φροντίζοντας τα μέλη του ΚΑΠΗ και χαρίζοντάς τους μερικές στιγμές χαλάρωσης.
Να σημειώσουμε ότι όπως διευκρίνισε η προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Κατερίνα Κουνελάκη ανάλογες δράσεις διοργανώθηκαν σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων.
«Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας γίνεται μια δράση περιποίησης γυναικών μελών των ΚΑΠΗ από τις μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χανίων», σημείωσε η κα Κουνελάκη και ευχαρίστησε ιδιαίτερα την υπεύθυνη του Τμήματος Εύη Μπατζέκου.
Η κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη στο ΚΑΠΗ Σούδας Εύα Πολιουδάκη τόνισε ότι ανάλογες δράσεις διοργανώνονται όλο τον χρόνο από τα ΚΑΠΗ και κάλεσε τους ηλικιωμένους της περιοχής της Σούδας να επισκεφθούν το ΚΑΠΗ και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που διοργανώνονται.
«Στο ΚΑΠΗ Σούδας είναι περίπου 700 μέλη που συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητές μας, ενώ και η σημερινή εκδήλωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τα μέλη μας», τόνισε η κα Πολιουδάκη και ευχαρίστησε για την ανταπόκριση το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα