Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Η οχύρωση του πολίτη

Ο πολίτης θα πρέπει να οχυρωθεί περαιτέρω, όχι τόσο γιατί αναμένονται νέα μνημόνια, όσο για το ότι τα παλιά θα ισχύσουν αναφορικά με τις παρενέργειες για πολλά χρόνια ακόμη, με σοβαρές και άμεσες συνέπειες στον κοινωνικο-οικονομικό ιστό.
Παρά τις δηλώσεις και θριαμβολογίες της τωρινής κυβέρνησης περί εξόδου από τα μνημόνια, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι εφεξής θα λαμβάνονται μέτρα προστασίας για τους χαμηλά αμειβόμενους πολίτες, η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα, αφενός παραμένει μια πανάκριβη χώρα, και αφετέρου οι μισθοί καθηλώνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αποδεικνύοντας ότι όλα έγιναν για να εξυπηρετηθεί η ανώτερη κοινωνική και οικονομική τάξη, με λιγότερους επιβαλλόμενους φυσικά φόρους και χαράτσια.
Αυτό που σας αποκρύβουν για μια ακόμη φορά, είναι πως αυτή η δύσκολη πορεία θα περιλαμβάνει μελλοντικά πολλούς ακόμη φόρους αλλά και ασφυκτική πίεση για την καταφυγή στο πλαστικό χρήμα. Αυτό που δεν θα σας αποκαλύψουν επίσης, είναι πως για πολλά ακόμη χρόνια η χώρα θα εξοφλά παλαιά χρέη, έχοντας ήδη υποθηκεύσει το μέλλον των νεότερων γενεών με νέα. Αυτό από μόνο του καθιστά απαγορευτική την όποια ανάπτυξη, και αν δεν πιστεύουν, ας ρίξουν μια ματιά στα επίσημα στατιστικά στοιχεία.
Για όλους αυτούς τους λόγους, οι πολίτες πρέπει πάση θυσία να οχυρωθούν

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα