Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Οι γεμάτες κερκίδες βασικός στόχος του διεθνούς μίτινγκ στίβου “Βενιζέλεια-Χανιά”

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας το διεθνές μίτινγκ στίβου “Βενιζέλεια-Χανιά 2019” και όπως τονίστηκε στη σημερινή ενημερωτική συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής με τα τοπικά ΜΜΕ, το μεγάλο στοίχημα είναι να γεμίσουν οι κερκίδες.
Οι παριστάμενοι, Σάκης Κουβάτσος (πρόεδρος Α.Ο. Κύδων και Ε.Δ. ΕΑΚ Χανίων), Γιώργος Γιατρουδάκης (πρόεδρος Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος), Σωτήρης Λαβούτας (πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης), Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης (γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης), Μάρκος Καλούδης (τεχνικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ), στις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν ότι η εμπειρία των διοργανωτών και τα πολλά γνωστά ονόματα -από Ελλάδα και εξωτερικό- που θ’ αγωνιστούν, εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του μίτινγκ. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι η παρουσία των θεατών, αφού ένα γεμάτο Εθνικό Στάδιο θα συμβάλει αποφασιστικά στην καθιέρωση, αλλά και αναβάθμιση του μίτινγκ.
Παρούσα στη συνάντηση ήταν και το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Αθηνά Χαριτάκη.
Το μίτινγκ “Βενιζέλεια-Χανιά 2019” προήλθε απο τη συνένωση δυο μεγάλων διοργανώσεων στίβου που διεξάγονταν μέχρι και πέρυσι στην πόλη μας, δηλαδή τα ιστορικά “Βενιζέλεια” και τ’ ανερχόμενα “Χανιά”. Το διοργανώνουν οι ΣΕΓΑΣ, Α.Ο. Κύδων και Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ συνδιοργανωτές είναι οι Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων και Δήμος Πλατανιά. Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.venizeleia-chania.gr.
Λεπτομέρειες για την ενημερωτική συνάντηση στο αυριανό φύλλο των “Χν”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες