Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων με μια απλή οικιακή πρίζα γίνεται ακόμη πιο εύκολη

Tο αποκλειστικό σύστημα φόρτισης Easy Wallbox από τον όμιλο Fiat, δίνει τη δυνατότητα φόρτισης εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων, χωρίς καμία παρέμβαση στην οικιακή ηλεκτρική εγκατάσταση του χρήστη.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν αποτελεί πρόβλημα και ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το αυτοκίνητό του με μια απλή οικιακή πρίζα.

Κάνοντας μια επίδειξη της φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, οι επικεφαλής του γκρουπ επέλεξαν ένα plug-in Jeep Renegade 4xe και το Easy Wallbox, σε μια τοποθεσία που κανείς δεν θα περίμενε να δει σημείο φόρτισης: στο πανέμορφο Piana di Vigezzo και σε υψόμετρο 1.800μ. όπου τερματίζει η μεγαλύτερη διαδρομή τελεφερίκ στην Ευρώπη, θέλοντας να δείξουν ότι τίποτε πλέον δεν σταματάει την φόρτιση, και ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα πουθενά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φορτιστής αναμένεται να είναι διαθέσιμος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μπορεί να λειτουργεί χωρίς καμία τροποποίηση με τροφοδοσία από μία απλή πρίζα τύπου σούκο (έως 2,2kW). Παράλληλα, αν κάποιος το επιθυμεί, η ίδια συσκευή μπορεί να φτάσει χωρίς πρόβλημα μέχρι και τα 7,4kW αν συνδεθεί απευθείας με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα