Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

«Οι επιθέσεις στο Παρίσι μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητες του ΝΑΤΟ»

Οι προχθεσινές επιθέσεις ενόπλων και καμικάζι στο Παρίσι μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητες στην Ουάσινγκτον κι άλλες πρωτεύουσες χωρών μελών του ΝΑΤΟ, δήλωσε σήμερα από την Τουρκία ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ.

“Ο κόσμος αλλάζει και αυτό το σοκ, το συγκλονιστικό αυτό γεγονός που συνέβη στο Παρίσι, μάλλον θα (…) αλλάξει λίγο την κλίμακα των προτεραιοτήτων των συναδέλφων μας στην Ουάσινγκτον και σε άλλες πρωτεύουσες (χωρών μελών) του ΝΑΤΟ”, σημείωσε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν οι επιθέσεις στο Παρίσι θα φέρουν κοντύτερα τις ΗΠΑ και τη Ρωσία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας σημείωσε εξάλλου ότι οι συνομιλίες στη Βιένη για την επίλυση της κρίσης στη Συρία και οι ενδείξεις που υπάρχουν από τις πρωτεύουσες στον κόσμο, αφήνουν να διαφανεί μια μεγαλύτερη κατανόηση στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας.

Ο Ριάμπκοφ, ο οποίος έκανε της δηλώσεις αυτές σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20, σημείωσε ωστόσο ,ότι ακόμη δεν έχει σημειωθεί κάποια “πολύ σημαντική πρόοδος” όσον αφορά τις θέσεις που λαμβάνουν οι χώρες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα