Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων για τις διαγραμμίσεις στον ΒΟΑΚ

Επιστολή στην Περιφέρεια Κρήτης και στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου τις επικροτεί για τις ενέργειες τους για τις διαγραμμίσεις στον ΒΟΑΚ, απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή «σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών επιστολών της σε φορείς του Νομού Χανίων – με τελευταία αυτή στις 4/4/2023 – είχε επισημανθεί η ανάγκη νέων επεμβάσεων εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν (διαγραμμίσεις, φωταγωγήσεις , καθαριότητα κ.α.) τόσο στον ΒΟΑΚ όσο και στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού.
Είναι γνωστό μέσα και από την ετήσια έρευνα που διεξάγει το ΜΑΙΧ & το Πολυτεχνείο Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επισκέπτες στον Νομό μας, είναι κυρίως θέματα που αφορούν την οδοποιία, τους δρόμους, και την ασφάλεια που νοιώθουν οι ίδιοι χρησιμοποιώντας αυτούς τους δρόμους.
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ενώ παράλληλα ζητά όπως μεριμνήσουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους για όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται, έτσι ώστε ο Ν. Χανίων να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ασφάλειας για τους χιλιάδες επισκέπτες του Νομού μας».

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων μιλά εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Αξιότιμοι κύριοι
    σας γνωρίζω ότι πολλά από τα άρθρα σας – όπως Η Ενωση Ξενοδόχων για τις διαγραμμίσεις ΒΟΑΚ – στερούνται σαφήνειας και δεν είναι κατανοητά. Στο συγκεκριμένο πρέπει να συμπεράνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για διαγραμμίσεις, φωταγωγήσεις , καθαριότητα κ.α., και αν ναι σε ποια σημεία, εαν όχι για ποιο λόγο τους ευχαριστούν.
    Εφόσον έχετε ιστοσελίδα και απευθύνεστε σε ευρύ κοινό, τα αρθρα πρέπει να είναι ενημερωτικά και κατανοητά από όλους και όχι μόνο απο τους εμπλεκόμενους .
    Σας ευχαριστώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα