Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Η ασυνειδησία κάποιων οδηγών έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Κύριε διευθυντά,
Δυστυχώς ασυνείδητοι οδηγοί σταθμεύουν σε καθημερινή βάση πάνω στα ήδη προβληματικά πεζοδρόμια στη Χαλέπα (από το ύψος του παλαιού Προξενείου έως και την πλατεία Έλενας Βενιζέλου) θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο την οδική ασφάλεια των πεζών! Οι κάτοικοι νιώθουμε οργή και απογοήτευση από τη δημοτική Αρχή, η οποία τόσα χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για την περιοχή!
Καθώς η Τροχαία φαίνεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης χρόνια τώρα, ας τοποθετήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου επιτέλους μεταλλικά κιγκλιδώματα, προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στην ασυδοσία ορισμένων.
Μοιράζομαι μάλιστα προσωπική εμπειρία: Μια μέρα που περπατούσα στο πεζοδρόμιο έξω από τη Γαλλική Σχολή, ασυνείδητος οδηγός λίγο έλειψε να με χτυπήσει με το αυτοκίνητό του στην προσπάθεια να ανέβει στο πεζοδρόμιο… Από ορισμένους οδηγούς απλά έχει χαθεί κάθε ίχνος ανθρωπιάς και στοιχειώδους σεβασμού.
Η Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου μάλλον ήταν σημαντικότερη για τον Δήμαρχο και ας ταλαιπωρούνται τόσοι πεζοί στην πόλη. Ψιλά γράμματα όταν κάποιοι κάθονται βολεμένοι στις θέσεις τους και κάνουν πώς δεν θέλουν να δουν τα πραγματικά προβλήματα της πόλης, τα οποία σε κάθε άλλη χώρα θα ήταν αυτονόητα.
Τα Χανιά μπορεί να βραβεύτηκαν ως έξυπνη πόλη, αλλά είναι εύκολο να κρύβουν τα χάλια τους πίσω από φανφάρες. Ούτως ή άλλως οι ξένοι έχουν μάτια και βλέπουν…..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα