29.4 C
Chania
Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Η ανθρωπιά των χωριών του Σελίνου

Έναν τιτάνιο αγώνα έδωσαν οι άνθρωποι των χωριών του Σελίνου το περασµένο Σάββατο, στην προσπάθεια να περιορίσουν το πύρινο µέτωπο.
∆ίπλα στους Πυροσβέστες στάθηκαν δεκάδες άνθρωποι από πάρα πολλά χωριά, οι οποίοι έσπευσαν µε τα αγροτικά τους οχήµατα, φορτωµένα µε βυτία νερού, να συνεισφέρουν στο έργο της κατάσβεσης.
«Χωρίς υπερβολή σας λέω ότι άδειασαν χωριά ολόκληρα για να πάνε να βοηθήσουν τις περιοχές που υπήρχε µεγάλο πρόβληµα. Από το Ροδοβάνι κι από άλλου έφυγαν συµπολίτες µας για να ριχθούν στη µάχη µε τη φωτιά», περιέγραψε αναγνώστης µας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης πυρόσβεσης, αξιοµνηµόνευτη ήταν και η στάση του δηµάρχου Αντώνη Περράκη αλλά και των αντιδηµάρχων, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα για την ασφαλή εκκένωση των περιοχών που κινδύνευαν, µεταφέροντας κόσµο στην Παλαιόχωρα.
Μέσα από αυτή τη µεγάλη καταστροφή που έζησε η περιοχή του Σελίνου, αναδείχθηκε ότι παραµένει άσβεστη η “φλόγα” της ανθρωπιάς. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έδωσαν αυτή τη µεγάλη µάχη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα