Τρίτη, 11 Μαΐου, 2021

Η άγνωστη σχέση της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Φίλιππο και η κρυφή αλληλογραφία

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα μπήκε στη βασιλική οικογένεια το 1981, ανέπτυξε στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, ο Φίλιππος “την πήρε κάτω από τα φτερά του”. Tης δίδαξε αρκετά πράγματα του πρωτοκόλλου, όπως πώς να κυριαρχήσει στην τέχνη των μικρών συνομιλιών σε δείπνα κτλ.

Στην πραγματικότητα, η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και ο Φίλιππος ήταν τόσο κοντά πριν από τον τραγικό θάνατό της, που τον φώναζε «Pa», δηλαδή πατέρα.

Στο νέο βιβλίο με τίτλο  “ο Πρίγκιπας Φίλιππος”  γράφεται ότι ο Φίλιππος και η Νταϊάνα παρέμειναν σε επαφή όταν η πριγκίπισσα και ο Κάρολος χώρισαν το 1992, μάλιστα αντάλλαζαν κρυφά επιστολές μεταξύ τους

«Καθώς ο γάμος του ζευγαριού άρχισε να καταρρέει και η όλο και πιο ακανόνιστη συμπεριφορά της απειλούσε την εικόνα της μοναρχίας, αυτός (ο πρίγκιπας Φίλιππος) προσπάθησε ξανά να βοηθήσει, δημιουργώντας μια πολύ προσωπική αλληλογραφία με την πριγκίπισσα Νταϊάνα», γράφει ο βιογράφος Seward, αναφέρει το Must.

Η ίδια ξεκινούσε την αλληλογραφία της με το «Dearest Pa» (αγαπημένε μου Πα) και του είπε πόσο ευχαριστημένη ήταν που έλαβε την επιστολή του. Τελείωνε την επιστολή γράφοντας, «Με τη μεγαλύτερη αγάπη, από την Νταϊάνα».

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες