32.5 C
Chania
Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Η… αέναη μάχη κατά της διαπλοκής

Θα ’ναι φαIνεται σπουδαίο πράγμα αυτή η μάχη εναντίον της διαπλοκής. Απ’ όταν θυμάμαι τούτο τον μάταιο κόσμο, όλοι -μα όλοι- δίνουν μάχη εναντίον της διαπλοκής κι όλοι προσδοκούν να κερδίσουν κάτι από το νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται.

Είναι τόσο σπουδαίο πράγμα και ιερό αυτή η μάχη, που, όταν είσαι ενδιαφερόμενος και θέλεις να πάρεις άδεια, πας στο WC με συνοδεία αστυνομικού. Κάθε Δημοκρατία, εξάλλου, έχει τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά… Αμ’ το Aλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Εχουμε 90 ημέρες μέχρι να πέσει “μαύρο” από τη Digea που μπορεί ν’ αποδειχθούν… οι ημέρες του Κόνδορα. Λέω “κόνδορα” διότι κάποιοι έχουν βγει ήδη στα “χαρακώματα”.

Ποια είναι η “παλιά” και ποια η “νέα” διαπλοκή; Πόσες ημέρες χρειάζονται για να βλέπεις το ίδιο όνειρο κάθε βράδυ; Μια, δυο, τρεις, ενενήντα ημέρες;

Ηδη το 64% των Ελλήνων στις δημοσκοπήσεις βλέπει πίσω από τις τηλεοπτικές άδειες πολιτικές σκοπιμότητες.

Τζάμπα, δηλαδή, χτίζανε το… μικρό σπίτι στο λιβάδι της κάθαρσης; Θα δούμε…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα