Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Οι 11 έγιναν 9· πόσοι θα μείνουν στο τέλος;

Μετά την απόφαση του Μανώλη Κεμεσίδη να συστρατευτεί με τον Αρη Παπαδογιάννη, ήρθε χθες η ανακοίνωση συνεργασίας που εξέδωσαν ο Γρηγόρης Αρχοντάκης και η Νάνσυ Αγγελάκη. Ετσι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χανίων έμειναν εννέα, από έντεκα που ήταν τον Νοέμβριο, και μέχρι τον Μάιο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες συνεργασίες.
Η χθεσινή ανακοίνωση πάντως προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, καθώς περίμεναν ότι αν η κα Αγγελάκη λάμβανε την απόφαση να συνεργαστεί με κάποιον υποψήφιο αυτός θα ήταν ο Ευτύχης Δαμιανάκης, ο οποίος εδώ και μήνες μιλά για την ανάγκη συνεργασίας και μόλις πρόσφατα απηύθυνε νέο κάλεσμα.
Η κα Αγγελάκη πάντως δεν ανταποκρίθηκε, παρ’ όλο που προέρχεται από τον ίδιο -πολιτικά- χώρο με τον Ευτύχη Δαμιανάκη, αυτόν του ΠΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά ευρύτερα.
Η επιλογή της πάντως αυτή δεν φαίνεται να προβληματίζει τον κ. Δαμιανάκη, ο οποίος καθημερινά ανακοινώνει “βαριά” ονόματα για το ψηφοδέλτιό του.
Αυτή η ισχυροποίηση του συνδυασμού “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά” μάλλον φοβίζει αντιπάλους και είναι η αφορμή για να “πλασάρονται” στο διαδίκτυο και σε αθηναϊκά ΜΜΕ δήθεν γκάλοπ, που επιχειρούν να εμφανίσουν χαμηλά τα ποσοστά του Δαμιανάκη.
Μέχρι τα τέλη Μαΐου έχουμε ακόμα να δούμε πολλά…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα