Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Γυρίσματα με φόντο το ενετικό λιμάνι για τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ

Στα Χανιά βρέθηκε για δύο ημέρες ο διάσημος Βρετανός σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής του εκπομπής που θα αρχίσει να προβάλλεται στο National Geographic TV από τις 31 Μαίου.
Χθες ο Βρετανός σεφ βρέθηκε στο Μπάλο ενώ σήμερα Τρίτη αφιέρωσε τη μέρα για γυρίσματα στην πόλη των Χανίων, στη Σπλάντζια, στη Μπουγάτσα του Ιορδάνη και το απόγευμα στο ενετικό λιμάνι έξω από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Εκεί, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του στα Χανιά και σύμφωνα με το σενάριο, ο διάσημος Βρετανός σεφ επιβιβάστηκε σε καταμαράν στο ενετικό λιμάνι με επόμενο προορισμό τη Σαντορίνη.

Τον Βρετανό σεφ συνόδευε πολυπληθές συνεργείο ενώ υπήρχε και διακριτική παρουσία ανδρών που περιφρουρούσαν για την ασφάλεια του.

Τα γυρίσματα που θα προβληθούν από το National Geographic TV είναι μια καλή ευκαιρία προβολής των Χανίων ενώ ο Βρετανός σεφ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καθώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθείται από 12 εκατομμύρια άτομα στο instagram και 21 εκατ. άτομα στο facebook.

Τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Μέχρι το 2004 είχε γίνει από τους πιο γνωστούς σελέμπριτι σεφ στη Βρετανία, μαζί με άλλους σεφ όπως τον Τζέιμι Όλιβερ έχοντας επηρεάσει το κοινό στο να ενδιαφερθεί περισσότερο για τη γαστρονομία.
Είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell.

Ως τηλεοπτική προσωπικότητα ριάλιτι, ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του και την αυστηρή συμπεριφορά του.

To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες