Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Γραφείο του Δήμου Γαύδου στα Χανιά

Γραφείο του Δήμου Γαύδου έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες την λειτουργία του σε χώρο που παραχωρήθηκε ειδικά από τον Δήμο Χανίων για τον σκοπό αυτό, στο ισόγειο του Δημαρχείου επί της οδού Υψηλαντών.
«O Δήμος Γαύδου εξυπηρετείται για πάρα πολλά θέματα από τον Δήμο Χανίων. Παλαιότερα μας είχε παραχωρηθεί ένας χώρος μέσα στην οικονομική υπηρεσία, στη συνέχεια στο γραφείο ενός αντιδημάρχου και τώρα επιτέλους έγινε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει» τόνισε μιλώντα στα «Χ.ν.» η Δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη. Όπως εξήγησε, η παρουσία του Δήμου Γαύδου μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο των Χανίων, αποτελεί μεγάλη ευκολία για την άσκηση της διοίκησης αλλά και ευκαιρία για στενότερη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων.
Οι πολίτες που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν πιθανές υποθέσεις τους μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 28213-41683. Το γραφείο είναι ανοικτό καθημερινά από τις 9 έως τις 4. Να σημειωθεί ότι γραφείο στα Χανιά είχε και ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου από το 2015 στο χώρο των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε. Χανίων. Φ.Ν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα