Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Γκράφιτι του Μπάνκσι σε βομβαρδισμένο σπίτι στην Μποροντιάνκα

Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης γκράφιτι Μπάνκσι (Banksy) επιβεβαίωσε εμμέσως ότι είναι δική του η τοιχογραφία που εμφανίστηκε πρόσφατα σε προάστιο της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Χθες Παρασκευή, ο Μπάνκσι ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες του γκράφιτι σε ένα κατεστραμμένο σπίτι, με τη λεζάντα «Μποροντιάνκα, Ουκρανία». Η Μποροντιάνκα είναι προάστιο του Κιέβου που βομβαρδίστηκε ανηλεώς στη διάρκεια της ρωσικής εισβολής.

Το γκράφιτι απεικονίζει ένα κορίτσι που επιχειρεί κατακόρυφο, σε έναν τοίχο που στέκει ακόμη όρθιος στο βομβαρδισμένο σπίτι.

Η δημοσίευση εικόνων γκράφιτι στον λογαριασμό του Μπάνκσι στο Instagram εκλαμβάνονται ως επιβεβαίωση του μυστηριώδους καλλιτέχνη — η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη — για την πατρότητα του έργου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Η αποκάλυψη του μυστηριώδη καλλιτέχνη γκράφιτι Μπάνκσι (Banksy) θα γίνει τελικά μόνο εάν σκεφτεί να κάνει κάποιο γκράφιτι στα Χανιά επί δημόσιου ή δημοτικού κτηρίου.

    Το γνωστό “Μοντέλο αντιμετώπισης του προβλήματος των γκράφιτι” που εφαρμόζεται στα Χανιά, ελλείψει πλέον Χανιωτών ή φοιτητών γκραφιτάδων εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έχει αναδουλειές, οπότε χρειάζεται τον Banksy για να ξεσκουριάσει λίγο.

    “Μοντέλο” VS Banksy

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα