Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Γιατί τόσα νεύρα;

Πολλά νεύρα στη Δημοτική Αρχή. Αντί η χθεσινή ημέρα να είναι… πανηγυρική λόγων των “μεταγραφών” που έκανε, στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν φανερό πως “ψάχνονταν για καβγά”.
Ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Αλόγλου, εξαπέλυσε επίθεση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε ο πρ. αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χανίων Νεκτάριος Αλεξανδράκης με αφορμή πρόσφατο άρθρο του για τα οικονομικά του Δήμου Χανίων.
Οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν ήταν τέτοιοι ώστε ο Σεραφείμ Ρίζος (που δεν εμπλεκόταν στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση) να ζητήσει από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να επαναφέρει στην τάξη τον αντιδήμαρχο.
Δείγμα του εκνευρισμού, ήταν και η αντίδραση του δημάρχου κ. Σημανδηράκη στην κοινή πρόταση των παρατάξεων Βάμβουκα, Αρχοντάκη και Παπαδογιάννη για αγορά οικίσκων που θα δοθούν στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου!
Για «επιπολαιότητα» μίλησε ο κ. δήμαρχος, εγκαλώντας τους τρεις επικεφαλής για την πρόταση που κατέθεσαν, βλέποντας αδυναμία υλοποίησης.
Έφτασε μάλιστα στον σημείο να μιλήσει για «λαϊκισμό» ζητώντας «να προστατεύσουμε το δημοτικό συμβούλιο από τέτοιες ατραπούς».

Παρασκευάς Περάκης και Ελένη Φουντουλάκη μπαίνουν… onLine σε ένα ακόμη θεματικό αφιέρωμα με Χανιώτες ηθοποιούς που συμμετέχουν στις τηλεοπτικές σειρές “Σασμός” και “Κομάντα και Δράκοι”

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα