Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Γιατί πάλι συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη;

Μια τεράστια προσπάθεια καταβάλλεται καθημερινά από πολίτες και φορείς για να παραμείνει η κοινωνία “ανοιχτή”, παρά τον φόβο που προκαλεί η εξάπλωση της πανδημίας. Τα παιδιά πηγαίνουν καθημερινά στα σχολεία, όπως και οι φοιτητές.
Οι άνθρωποι έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους και γεμίζουν καθημερινά μέσα μαζικής μεταφοράς.
Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κανονικά σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, από φορείς αλλά και από τον Δήμο Χανίων, ο οποίος μάλιστα σήμερα οργανώνει και τη γιορτή για τη φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο λιμάνι.
Κι ενώ λοιπόν όλες αυτές οι δραστηριότητες που αφορούν δεκάδες ή εκατοντάδες άτομα, πραγματοποιούνται κανονικά, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων επιμένει να συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη! Με μια πρακτική δηλαδή, που -όσοι αντέχουν να την παρακολουθούν ακόμα- δεν βοηθάει ούτε στη συζήτηση, ούτε στην επίλυση των πολλών και σοβαρών προβλημάτων αυτής της πόλης.
Αν τώρα το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, τότε θα μπορούσε ο δήμος Χανίων να ακολουθήσει το παράδειγμα της Περιφέρειας, προσφέροντας την επιλογή εξ αποστάσεως παρακολούθησης ή παρέμβασης σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ή για άλλους λόγους δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε συνεδριάσεις από κοντά.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα