Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Για τον Βαγγέλη Κακατσάκη: «Αναζητητή και διακινητή γνώσεων, τολμώ να παροτρύνω»

Αξιοποίησε τα χαρίσματά σου, που είναι απόκτηση και διάχυση γνώσεων. Είναι αναγκαία στη ζωή μας, όπως το ψωμί.
Οι αναγνώστες σου λέγουν: Δάσκαλε που διδάσκεις χωρίς σταματημό. Κριτή και αξιολογητή των χρόνων που πέρασαν. Οραματιστή των χρόνων που έρχονται. Κοινωνικό τέκνο της ανάγκης για μια καλύτερη κοινωνία. Ταξιδευτή της ζωής, φωτογραφίζεις τον εσώκοσμό σου, μέσα από κατανοητές ποιητικές εκφράσεις. Βοηθάς τους αναγνώστες σου, να κάνουν σωστές επιλογές πορείας, στα σταυροδρόμια της ζωής των. Το ψωμί διαπλάθει υγιή οργανισμό. Οι γνώσεις και η ανθρωπιά διαμορφώνουν πνευματική και κοινωνική πρόοδο. Υπόσχονται πολλά προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι γνώσεις με ποιητικές διατάξεις, δίνουν ζωή στη ζωή μας. Οι ποιητικές, με γνώσεις, διαβλέψεις, αναπτερώνουν τις ελπίδες μας. Θεραπεύουν τα τραύματα, που έχουμε υποστεί και δυναμικά συμβάλλουν στο χτίσιμο μιας κοινωνίας, χρησιμοποιώντας αξιακά υλικά με αντοχή.
Βαγγέλη Κακατσάκη, σε παρακολουθώ, όσο ο χρόνος μού το επιτρέπει στα πνευματικά, κοινωνικά, πολιτιστικά δρώμενα, διαβάζοντας τα γραφόμενά σου και ακούοντας τα λεγόμενά σου. Κατανοώ και αφομοιώνω όσα οι νοητικές μου ικανότητες το επιτρέπουν. Ως αναζητητής γνώσεων, γίνομαι απαιτητικός σ’ αυτούς που μπορούν να μας τις δώσουν, και πιεστικός σ’ αυτούς που τις έχουν ανάγκη να τις αναζητούν.
Βαγγέλη Κακατσάκη, τώρα που μεγάλωσε και έγινες ηλικιακά παππούς, έμπειρος σε γενόμενα, τρέχοντα και διαβλεπόμενα, μήπως, λέω μήπως, θα πρέπει να γράψεις και το ειδικό βιβλίο για τη ΜΑΝΑ, το ιερότερο όνομα όλων μας στη ζωή. Μάνα είναι μία για όλες μας τις αξίες, που έχουμε αποκτήσει. Τολμώ να σε παροτρύνω, γιατί πιστεύω ότι μπορείς. Τόλμη χρειάζεται που την έχεις. Πιστεύω στα χαρίσματά σου. Ποτέ δεν είναι αργά.
Ο φιλικά προσκείμενος
Παντελής Χίνος

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες