Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Για το σημερινό ντιμπέιτ

Σήμερα το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών με τις προκαθορισμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων!
Μήπως κάνει και λίγο από τη στέψη του Κάρολου, όπου στήθηκε το σκηνικό, έγιναν οι πρόβες και το πλάσαραν την προκαθορισμένη ώρα και τώρα μετρούν τα νούμερα τηλεθέασης! Κάπως έτσι γεμίζουν και οι εκπομπές… θεματολογία, κουβέντα να γίνεται!
Στήσιμο ανάλογο μοιάζει και το ντιμπέιτ, δίχως βέβαια τις τιάρες και τα ρουμπίνια, τα χρυσά και τις τουαλέτες των κυριών!
Ωστόσο σίγουρα πρόκειται να μάθουμε και πολλές ανούσιες λεπτομέρειες -κυρίως θα παιχθούν από τις μεσημεριανές και life style εκπομπές- όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν.
Και αυτές οι παράμετροι θα μετρήσουν στο κοινό, αφού τα επιτελεία των κομμάτων ως γνωστόν δουλεύουν πολύ πάνω στις λεπτομέρειες του στησίματος και της εικόνας των εργοδοτών τους.
Από την άλλη σκέφτομαι πόσο πιο ενδιαφέρον θα ήταν για όλους μας αν αυτό το… πολιτισμένο κλίμα που αναμένουμε να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας, το είχαμε και όλη την υπόλοιπη τετραετία από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, τους βουλευτές κ.λπ., τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής!
Αντ’ αυτού, γινόμαστε μάρτυρες ενός χαμηλής στάθμης λόγου και αντιπαραθέσεων που μόνο πολιτισμένο δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα