Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Για την εκδήλωση της ΝΙΚΗΣ στο Ηράκλειο

Κύριε διευθυντά,

χαιρόμαστε κάθε φορά που μπορούμε να επικοινωνούμε και να μεταγγίσουμε αμοιβαία πληροφορίες και απόψεις σημαντικές για τη ζωή μας και τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.
Ενημερωνόμαστε και νοιώθουμε ότι μετέχουμε σε ένα  εμπνευσμένο εκ Θεού Κίνημα και με τη δύναμη Του, ακολουθώντας τον Λόγο και το παράδειγμα της Σταυρικής θυσίας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, των Αγίων Μαρτύρων και Ηρώων της Πίστης και του Γένους μας.
Εμπνεόμαστε από τον λόγο, το ήθος και την ευπρέπεια του προέδρου μας κ. Νάτσιου Δημητρίου και των συν αυτώ που στέκονται επάξια στη βουλή και σε κάθε τόπο και εκδήλωση προβάλουν τον τρόπο για να ξανασηκωθει στα πόδια του το Ρωμαίικο.
Καλούμαστε για την όσο γίνεται μαζικότερη συμμετοχή μας στην εκδήλωση της Δευτέρας στο Ηράκλειο ιδίως γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ και θα συνομιλήσει μαζί μας.
Το συντομώτερο όσοι αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν το ΚΤΕΛ να μου γνωστοποιήσουν τα ονόματά τους. Η ώρα αναχώρησης από το ΚΤΕΛ Χανίων στις 3:30 μ.μ.
Και η επιστροφή από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου στις 9:30 μ.μ.
Με το καλό να πάμε και να επιστρέψουμε.

Ο υπεύθυνος της κοινότητας Νίκης Χανίων
Νικόλαος Δρακάκης
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα