Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Γέμισε μελωδίες η Δημοτική Αγορά

Με αγαπημένες μελωδίες των δεκαετιών του 1950 και του 1960 γέμισε το κέντρο της πόλης των Χανίων χάρη στους “Καθ’ ωδών”.
Η παρέα των μουσικών και η χορωδία, που στεγάζεται στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων και συναντιέται κάθε Σάββατο, ερμήνευσε γνωστά τραγούδια και ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους σε άλλες εποχές.
Όπως ανέφερε ο μαέστρος των “Καθ’ ωδών” Γιάννης Γιαννακάκης «το συγκρότημα ξεκίνησε σαν μία συνάντηση φίλων. Δεν ζητήσαμε πότε από κανέναν αποδείξεις καλλιφωνίας ή γνώσης μουσικής. Το μόνο που ζητήσαμε είναι αγάπη για το τραγούδι και διάθεση συνεργασίας. Στόχος μας είναι όσο το επιτρέπει και ο καιρός να τραγουδάμε έξω στον δρόμο. Ξεκινήσαμε περίπου δέκα άτομα και πλέον έχουμε ένα δυναμικό που κάποιες φορές έχει φτάσει τα 50 – 60 άτομα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας βρει και να έρθει στην παρέα μας, περιμένουμε όσους φίλους τους αρέσει η μουσική να πλησιάσουν την ομάδα μας»
Από την πλευρά του το μέλος των “Καθ’ ωδών” Αντώνης Αθανασάκης αναφέρθηκε στους στόχους του συγκροτήματος «στόχος μας είναι να περνάμε καλά, να διασκεδάζουμε την πόλη μας. Πέρυσι συνεργαστήκαμε με τον Δήμο Χανίων και παρουσιάσαμε τον δρόμο του Μίμη Πλέσσα εφέτος προέκυψε η ιδέα να παρουσιάσουμε τραγούδια της δεκαετίας του ’50 και του ‘60»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα