Μουσείο Τυπογραφείας

“Γεύσεις Κρήτης” στην Καληδονία (video)

30BΣτην Καληδονία Κισάμου βρέθηκαν οι “Γεύσεις Κρήτης”, η εκπομπή που παρουσιάζει παραδοσιακές συνταγές της Κρητικής κουζίνας μέσα από τη διαδικτυακή τηλεόραση των “Χ.Ν.”.
Νοικοκυρές του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου της Καληδονίας Κισάμου “Η Αγία Ειρήνη” μαγείρεψαν μαζί με την οικοδέσποινα και πρόεδρο του Συλλόγου στο σπίτι της μία πολύ νόστιμη παραδοσιακή συνταγή κόκορα κρασάτο. Το σχετικό βίντεο είναι ανηρτημένο στο www.haniotika-nea.gr
Η Καληδονία ανήκει στον Δήμο Πλατανιά, απέχει από τα Χανιά 25 χιλιόμετρα και έχει πάνω από 100 μόνιμους κατοίκους.
Για το χωριό και τους ανθρώπους του μίλησε στα “Χ.Ν.” η κα Ρούλα Χατζηδάκη, πρόεδρος του Συλλόγου λέγοντας τα εξής: «Η Καληδονία, παρά τις αντιξοότητες που διέπουν όλα τα χωριά εξακολουθεί όπως και οι γύρω οικισμοί που συνέθεταν την πρώην Κοινότητα Καληδονίας να κρατούν καλά εξαιτίας του ότι όλοι οι κάτοικοι είναι αγαπημένοι μεταξύ τους και με συλλογική προσπάθεια συνεισφέρουν όπως μπορεί ο καθένας για το καλό της περιοχής. Κάνουμε αρκετές εκδηλώσεις, εκδρομές, γιορτάζουμε πανηγυρικά όλες τις εκκλησίες μας και πάνω απ’ όλα προσέχουμε τις περιουσίες μας να είναι νοικοκυρεμένες».
Η ίδια συνεχίζοντας επαίνεσε τη Δημοτική Αρχή του Πλατανιά που στηρίζει τις προσπάθειες του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.