Μουσείο Τυπογραφείας

“Γεύσεις Κρήτης” με χοιρινό, πιπεριές και κάστανα

Όπως και το προηγούμενο έτσι και αυτό το επεισόδιο τραβήχτηκε στην Αγία Μαρίνα με νοικοκυρά τώρα την κυρία Αφροδίτη Μαλανδράκη, που ετοίμασε ένα πολύ νόστιμο παραδοσιακό φαγητό, χοιρινό με πιπεριές και κάστανα το οποίο θα δείτε σήμερα στην ιστοσελίδα των “Χανιώτικων νέων”. Για την επόμενη εβδομάδα όποιος νοικοκύρης ή νοικοκυρά θέλει να συμμετέχει να επικοινωνήσει με τα γραφεία μας στα τηλέφωνα 2821070563 ή 2821051003.

“Γεύσεις Κρήτης” με αρνάκι τσιγαριστό
Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο με όλες τις εβδομάδες από πέρυσι τον Δεκέμβριο που ξεκίνησε η εκπομπή να είναι καλυμμένες με νοικοκυρές και νοικοκύρηδες στα Χανιά και στα χωριά που μαγείρεψαν για τη διαδικτυακή εκπομπή της τηλεόρασης των “Χανιώτικων νέων”, δικές τους παραδοσιακές συνταγές. Την περασμένη εβδομάδα επισκεφτήκαμε στην Αγία Μαρίνα την κα Αικατερίνη Καλλιτσάκη που μας μαγείρεψε αρνάκι τσιγαριστό στο τσουκάλι με “χωριάτικα” τηγανισμένες πατάτες. Το επεισόδιο έχει αναρτηθεί από το περασμένο Σάββατο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.