Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Βαρουφάκης από τα Χανιά: Τα 72 δισ. “προθέρμανση” για το 5ο Μνημόνιο

“Προθέρμανση” πριν το 5ο μνημόνιο χαρακτήρισε ο Γιάνης Βαρουφάκης τις εξαγγελίες για τα 72 δισ. Ευρώ ως ενίσχυση για την χώρα μας από την Ε.Ε.

«Ο Πρωθυπουργός φουσκώνει ανύπαρκτα νούμερα για να καλύψει τη γύμνια της Ε.Ε. και της Κυβερνησής του» τόνισε και χαρακτήρισε τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις μια «προσπάθεια εξαπάτησης του λαού»  εν όψει του 5ου μνημονίου. Ο επικεφαλής του “ΜέΡΑ 25″ ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου στο καφέ ” Κήπος”, στα Χανιά, με το παραπάνω σχόλιο και αυτήν την ώρα αναπτύσσει την πρόταση του κόμματος «για να προστατευτεί ο λαός από την οικονομική πανδημία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια παρουσίασε την οικονομική πρόταση του “Μέρα25” για να “προστατευτεί ο λαός από την οικονομική πανδημία”. Όπως είπε, πρόκειται για μια “ολοκληρωμένη πρόταση, σύννομη με το και ενισχυτική ως προς ευρωπαϊκό δίκαιο” το οποίο “τόσο βάναυσα έχει πληγεί από την τροϊκανική λογική”.
Για τα ελληνοτουρκικά, σχολίασε πως χρειάζεται ψυχραιμία, καθώς η τουρκική προκλητικότητα δεν είναι κάτι καινούριο και έκανε λόγο για φιάσκο της ελληνικής διπλωματίας τα τελευταία χρόνια, με άθλιες συμμαχίες που συνάφθηκαν στη λογική του ότι όποιος ειναι εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου.
Τέλος, ο κ. Βαρουφάκης γνωστοποίησε πως αύριο στις 7:30 θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό για τα ελληνοτουρκικά.

Στις 7 το απόγευμα ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συζήτηση με πολίτες και δανειολήπτες για το ζήτημα των Πλειστηριασμών & την πρόταση του Μέρα25 για την προστασία της Κατοικίας στο “καφέ Κήπος” και στις 9μ.μ. θα έχει συνάντηση με μέλη και φίλους του ΜέΡΑ25 επίσης στο “καφέ Κήπος”.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα “Χανιώτικα νέα” της Πέμπτης.

1 Comment

  1. Ποιος μιλάει για μνημόνιο, ο “επικεφαλής” των ΔΥΟ (2) μνημονίων σε διάστημα τριών μηνών. Ξέχασε μάλλον τις δικές του “επιτυχίες” και προσπαθεί να συμψηφίσει τα ΔΙΚΑ του τραγικά λάθη, με την σημερινή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κατάσταση. Ακόμα ΔΕΝ έχουμε ξεχάσει τις ειδικές αερο-ορολογίες του γι’ αυτά. ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία. Αν τον πιστεύουν ακόμα κάποιοι ίσως τους πείσει. Αλλά οι περισσότερο λογικοί πρέπει να τον ακούνε τουλάχιστον με σκεπτικισμό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες