Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Γ. Μυλωνάκης: «Μην πέσουν τα “διαμάντια” του τόπου μας στα χέρια λίγων»

Ανοιχτή επιστολή στους δημότες της Κισσάμου απευθύνει ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Μυλωνάκης, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί μια νέα θητεία.

 

Αναλυτικά αναφέρει «Αγαπητοί συνδημότες,

Ως συνδυασμός «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα, διεκδικούμε ανανέωση στην αυτοδιοικητική μας θητεία.
Διοικήσαμε μια τετραετία, με πρωτοφανείς δυσκολίες, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, όμως καταφέραμε με σχέδιο και επιμονή, να ενεργοποιήσουμε όλους τους μεγάλους στόχους της για τον τόπο μας.

Κάναμε αποφασιστικά βήματα για την προστασία του Ελαφονησίου, του Μπάλου και των Φαλασάρνων, δρομολογήσαμε την υλοποίηση όλων των μεγάλων και σημαντικών έργων του τόπου μας, εξασφαλίσαμε συνεργασίες σε κορυφαίο επίπεδο, βάλαμε την Κίσαμο στον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης.

Θέλουμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτόν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και ζητούμε την ψήφο και την εντολή των δημοτών της Κισάμου:

· Για να ολοκληρωθούν οι θεσμικές αποφάσεις και να μην αφήσουμε τα διαμάντια του τόπου μας, τις προστατευμένες περιοχές μας να πέσουν στα χέρια των λίγων που βρίσκονται – κρυφά ή φανερά – πίσω από αντίπαλους συνδυασμούς.

· Για μην μπουν εμπόδια στα δρομολογημένα μεγάλα και μικρότερα έργα και στόχους του δήμου μας, από τους υποψήφιους που ξεκάθαρα τα αμφισβητούν, τα υποβαθμίζουν και προκλητικά δεν αποδέχονται την ύπαρξή τους.

Συχνά μάλιστα τα υπονομεύουν, ακόμη και όταν τα εξαγγέλλουν δημόσια όλοι οι καθ΄ ύλην θεσμικοί αρμόδιοι.

Η μεγάλη μας δύναμη είναι η κοινωνία των πολιτών της Κισάμου, η οποία βλέπει και αντιλαμβάνεται πως αυτές οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, γιατί κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον και η πορεία του δήμου για τα επόμενα 50 χρόνια.

Η στήριξη αυτή του κόσμου, μεταφράζεται σε ένα μεγάλο κύμα υποψηφίων, με πολλές δεκάδες πρωτοεμφανιζόμενους, οι οποίοι στελεχώνουν τον συνδυασμό μας, προερχόμενοι από κάθε γωνιά του δήμου μας, από κάθε πολιτική καταγωγή και από όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά στρώματα.

Μετά την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο του συνδυασμού «Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη», έχουμε την τιμή, να ζητούμε ξανά την ψήφο των δημοτών μας και ευχόμαστε να έχουμε έναν προεκλογικό αγώνα με αντιπαράθεση θέσεων, χωρίς εντάσεις, τις οποίες άλλωστε εμείς ουδέποτε επιδιώξαμε και στις οποίες δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετάσχουμε»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα