Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

“Φωτογραφική” στήριξη Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Στήριξη στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Σημανδηράκη φαίνεται να παρέχει μερίδα του τοπικού ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, χωρίς πάντως να κατονομάζει τον υποψήφιο δήμαρχο.

Σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (η οποία δεν έχει υπογραφή), αναφέρεται αναλυτικά:

«Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση του για την επικράτηση από την πρώτη Κυριακή του συνδυασμού «Κρήτη η ζωή μας» του Σταύρου Αρναουτάκη.
Για εμάς είναι σαφές πως η μεγάλη νίκη του Σταύρου Αρναουτάκη οφείλεται και στις ευρύτερες προοδευτικές και κοινωνικές συμμαχίες της Κρήτης οι οποίες στήριξαν το εγχείρημα αυτό και απομόνωσαν ιδεοληψίες και κομματικές χειραγωγήσεις.
Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων καλεί τους πολίτες στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών να στηρίξουν τους δημάρχους εκείνους που  στελεχώνουν τον συνδυασμό τους με δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από το μεγάλο δημοκρατικό και προοδευτικό κοινωνικό χώρο του Κινήματος Αλλαγής για να υπηρετηθεί η κοινωνική δικαιοσύνη, η διαφάνεια και η καθημερινότητα του πολίτη.
Σχετικά με τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, προτρέπουμε τη ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Χανίων να εργασθεί απρόσκοπτα χωρίς αμφιταλαντεύσεις, με μόνο γνώμονα τη νίκη της προόδου και της αλλαγής και να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να εμποδιστεί η άνοδος της συντήρησης και του νεοφιλελευθερισμού».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα