Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Φόρτωναν βράχια μέσα στη νύχτα στη Γαύδο!

Καταγγελία για παράνομη αποκόλληση και φόρτωση βράχων στην περιοχή Άγιος Παύλος στη Γαύδο κάνουν οι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του νησιού, Σοφίας Τσιριντάνη, Μανώλης Βαϊλακάκης και Ελένη Τσακίρογλου.
Σε αναφορά που κατέθεσαν προς το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού αναφέρουν τα εξής:

«Το βράδυ στις 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα εννέα μμ, ενώ δειπνούσαμε με συντροφιά φίλων τουριστών, στην ταβέρνα της κας Σοφίας Τσιριντάνη, είδαμε εκσκαφικό μηχάνημα να κατευθύνεται στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Σε λίγα λεπτά της ώρας έφθασε και φορτηγό και ξεκίνησε αποκόλληση βράχων και φόρτωση νυχτιάτικα!! και χωρίς άδεια.

 Αμέσως ενημερώσαμε τον αστυνομικό υπηρεσίας ν. Γαύδου και τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της περιοχής.
Ο αστυνομικός κος Ευσέβιος Δασκαλάκης προσήλθε στην περιοχή, σταμάτησε τις εργασίες, ζήτησε να ξεφορτωθούν οι πέτρες και ξεφορτώθηκαν, πήρε τα στοιχεία του χειριστή και των μηχανημάτων και κατέγραψε το συμβάν στο βιβλίο συμβάντων.
Εμείς φωτογραφήσαμε τα μηχανήματα και τις εργασίες.
Ανάλογο περιστατικό στην ίδια περιοχή για λογαριασμό του ίδιου εργολάβου κου Σταύρου Μαραβελάκη και για την εκτέλεση του ίδιου δημόσιου έργου «αναπλάσεις οικισμών Γαύδου Καστρί-Άμπελος-Βατσιανα», έγινε αρχές Οκτωβρίου, το οποίο και αναφέραμε στις αρμόδιες υπηρεσίες: ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δ/νση Δασών Χανίων, ΚΕ΄Αρχαιολογική υπηρεσία Χανίων, Τεχνική Υπηρεσία Χανίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα