Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Φοιτητής του ΤΕΙ Κρήτης δημιούργησε διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας

Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας δημιούργησε ο φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κρήτης Βασίλης Παπαδημητρίου.

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας ονομάζεται iHireYou.gr .

Είναι μία νέα καινοτομία στο τομέα εύρεσης εργασίας λόγω των υπηρεσιών που παρέχει. Πιο συγκεκριμένα, η φιλοσοφία του iHireYou είναι τελείως αντίθετη με την φιλοσοφία μιας αγγελίας. Δεν ψάχνεις εσύ την εταιρεία, η εταιρεία ψάχνει εσένα. Κάθε μέλος μπορεί να δημιουργήσει το επαγγελματικό του προφίλ online και να επιλέξει το επάγγελμα που επιθυμεί να απασχοληθεί αυτή την περίοδο.

Όπως αναφέρει στο Cretalive ο δημιουργός της πλατφόρμας : “Στόχος του iHireYou είναι να αλλάξει ο τρόπος εύρεσης εργασίας αλλά και ο τρόπος εύρεσης προσωπικού.” και συμπληρώνει “Το iHireYou είναι μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα ζωής μόλις 1 μήνα. Προσπαθούμε μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά και μέσω άλλων τρόπων προβολής, να γίνει γνωστό, σε όλο και περισσότερα άτομα που έχουν ανάγκη από εργασία αλλά και σε επιχειρήσεις.

Μέχρι στιγμής αρκετοί νέοι έχουν δείξει εμπιστοσύνη στο iHireYou και ο αριθμός των μελών μας καθημερινά αυξάνεται.

Μέσα από το iHireYou θέλουμε να δημιουργήσουμε μία κοινωνία όπου ο καθένας θα έχει ίσες ευκαιρίες εργασίας ανεξαρτήτου φύλου, εθνικότητας αλλά και εκπαίδευσης.”


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα