Στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και στις αρχές της δεκαετίας του ’60, η Fiat ανέθεσε στον Ghia να κατασκευάσει σε ένα μικρό αριθμό αντιτύπων, ένα roadster με το όνομα Jolly βασιζόμενο στο σασί του Fiat 600. To αυτοκίνητο ξεκίνησε να παράγεται το 1959 μέχρι το ΄65. Tο Jolly διέθετε καθίσματα από ξύλο λυγαριάς και υφασμάτινη οροφή. Εφοδιάστηκε με κινητήρες τετρακύλιδρους από 450 έως 600 κ.εκ. και κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων. Το αυτοκίνητο αποτέλεσε την πρώτη επιλογή για τους πλούσιους ευρωπαίους Playboys και τις διάσημες συνοδοί τους- γνωστά σούπερ μόντελ της εποχής- για να κινούνται με στυλ στη Γαλλική Ριβιέρα, στο Σαιν Τροπέ και το Μόντε Κάρλο.Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είχε αποκτήσει και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Το Jolly σήμερα είναι πολύ σπάνιο αφού σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν λιγότερα από 100 αντίτυπα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πωλήθηκε πριν λίγο διάστημα από τον οίκο δημοπρασιών Barett-Jackson στο Scottsdale της Αριζόνας έναντι του ποσού των 71.000 δολαρίων.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.